GreenkidZ

Buiten spelen is goed voor je! En hartstikke leuk! Met GreenkidZ ga je samen met andere kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud, buiten aan de slag en doen we allerlei avontuurlijke activiteiten. Dit is het programma voor de komende maanden:

Dinsdag 22 oktober | Expeditie Greenkidz

Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Park de Stadshoeve

Strijd in teams tegen elkaar! Doorsta jij de proeven? Slim, snel of sterk: tijdens deze middag heb jij al je kwaliteiten nodig om voor de winst te gaan met je team!

Dinsdag 19 november | Steengoede kampvuurverhalen

Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Vuurplaats Milligerplas

Denk jij dat je vuur kan maken met een vuurstick?! We bouwen samen een kampvuur, bakken een broodje en gaan daarna samen een steengoed kampvuurverhaal maken.

Dinsdag 17 december | DIY houten winter

Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Jongerencentrum Level Z

Hou jij van klussen of knutselen? We gaan buiten op zoek naar materialen om dat te doen! Maak je eigen houten kerstboom, vogelhuisje of je eigen creatie!

Dinsdag 21 januari | GreenkidZ dropping

Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Jongerencentrum Level Z (verzamelen)

Durf jij je geblinddoekt af te laten zetten op een geheime plek met je team? Vind jij de snelste weg terug door Stadshagen? Na deze barre tocht staat er warme soep op je te wachten om op te warmen!

Aanmelden en meer info

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan voor een activiteit (of allemaal) aan bij Laura van Schubert via l.vschubert@travers.nl of via 06-27 42 08 33. Deelname is gratis (VOL=VOL).

Deze dienst omvat de volgende thema's