LEFF_logo_pay-off_RGB_bewerkt-3


LEFF is een gratis, leuk programma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn en hun ouders.

Je wilt als ouder het beste voor je kind. Je probeert je kind gezond op te voeden. Je weet wat gezond leven is, maar het echt doen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij als gezin gezond leven en samen leuke dingen doen? Start dan met LEFF!

Wat is LEFF?

LEFF is een leuk leefstijlprogramma, waar kinderen in de leeftijd 7 tot 13 jaar én hun gezin gratis fitter worden en gezond bezig zijn.
Onderzoek laat zien dat kinderen met LEFF weer lekkerder in hun vel zitten. Wereldwijd zijn ruim 85.000 kinderen en ouders je voor gegaan en op een leuke manier fitter geworden. En het programma werkt, al meer dan 10 jaar.
Bij LEFF gaan jij en je kind hiermee 20 bijeenkomsten aan de slag. Op een plek bij jou in de buurt, samen met andere ouders en kinderen. Met hulp van getrainde mensen. Je gaat samen op speurtocht door de supermarkt en ontdekt hoe je anders kunt eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praat jij met andere ouders over wat je moeilijk vindt aan gezond opvoeden en delen jullie samen de beste tips.

Waarom LEFF?

LIFESTYLE
Ontdek hoe jij als ouder met kleine veranderingen een groot verschil kan maken in jullie dagelijkse leven. Dat hoeft niet veel tijd te kosten of duur te zijn! En het beste is: je hoeft het niet alleen te doen.

ENERGY
Van LEFF krijgt je kind energie! Omdat je kind fitter en actiever wordt. Maar vooral omdat LEFF goed is voor het zelfvertrouwen van je kind. Weer lekker in je vel zitten en trots op jezelf zijn!

FUN
Kinderen houden van actieve spellen van LEFF, zelfs als ze niet van sport houden. Ze ontdekken hoe lekker gezond eten kan zijn. Geen strijd meer aan de eettafel!

FRIENDS
Bij LEFF zijn alle kinderen gelijk. Je kind maakt nieuwe vrienden! En kan meedoen met de leuke dingen die passen bij zijn of haar leeftijd.

LEFF nodig?
Maak jij je zorgen over het gewicht van je kind? Of heeft een zorgverlener gezegd dat het belangrijk is om te werken aan een gezond gewicht voor je kind? Dan is LEFF iets voor jullie!

Contact gegevens:
Helga van den Berg
Coördinator LEFF
06-46766340
h.vdberg@travers.nl