Kom jij bij ons stage lopen?!

Volg je een welzijnsgeoriënteerde opleiding en denk je erover om bij ons stage te komen te lopen? Leuk! Wij bieden studenten van de verschillende opleidingen graag de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met het beroepenveld en om werkervaring op te doen.

Studenten van de opleidingen SPW, Helpende Welzijn, MWD, Pedagogiek en SPH gingen je al voor, maar ook studenten van een groene opleiding melden zich regelmatig aan voor een stage bij bijvoorbeeld een van onze wijkboerderijen.
Volg jij een andere opleiding? Geen probleem, mits deze wel een welzijnaansluiting heeft. Wil je er zeker van zijn of wij een geschikte stageplek voor jou zijn, raadpleeg dan je opleiding of stel je vraag via e-mail.

Travers Welzijn is breed georganiseerd, we werken met jeugdwerkers, jongerenwerkers, buurt- en opbouwwerkers en we hebben wijkboerderijen.
Om jou een zo’n passend mogelijke stage aan te bieden is er een vergelijkbare onderverdeling gemaakt in de stageplekken, deze vind je hieronder.

De functies waar je uit kunt kiezen zijn:

Op de desbetreffende pagina’s vind je een formulier om je aan te melden als stagiair. De gekoppelde welzijnswerker neemt dan contact met je op om verdere afspraken te maken.
Alvast succes en we zien je graag op een van onze locaties!