Heel Zuid Bakt op open dag Schellerhoeve

Op Wijkboerderij de Schellerhoeve kun je mee doen aan een bakwedstrijd. Deze vindt plaats op de open dag op 22 september. Kom je ook?

Open dag

Op de open dag leer je alles over wat er op de boerderij gebeurt. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je lekker rondlopen, knuffelen en al jouw vragen stellen over hoe we onze dieren verzorgen. We kunnen je vertellen wat onze konijnen het allerlekkerst vinden en welke groenten we verbouwen. Er is ook een leuke bakwedstrijd…

Bakken maar!

Voor de open dag dagen we je uit om met minstens één ingrediënt van de boerderij de allerlekkerste taart van heel Zuid te bakken. Je kunt kiezen uit een appel, kweepeer, pompoen of een ei. Dit ingrediënt kun je ophalen op 20 september. De taart neem je mee naar de open dag (13.00 uur) waar deze beoordeeld wordt op smaak en uiterlijk.

Durf jij de uitdaging aan?

Wat leuk! Vul dan dit formulier in en lever deze in bij de daarvoor bestemde bus op de Schellerhoeve. Doe dit voor woensdag 18 september. Vragen? Neem dan contact op met Hanneke Mol via h.mol@travers.nl of via 038 – 420 18 53.

;