Politiedemonstraties op ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’

Zwolle, 16 juni 2016

Politiedemonstraties op ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’

Politiekids gaat na de zomervakantie van start in Stadshagen Breecamp-Oost. Politiekids werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Om de buurt kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdag 29 juni de ‘Politiekids Stadshagen Intro-dag’. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die dag zijn er spectaculaire demonstraties van verschillende politie-eenheden, zoals onder andere politie te paard, motoragenten, politiehonden, een ME-bus en een Politie mobile lab. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is de Bakfiets Breecamp aanwezig. De muziek wordt verzorgd door Mobiel Vinyl en er zijn smoothies en fruithapjes, mede mogelijk gemaakt door Smooth Fruit Therapy. Verder zijn er verschillende kraampjes met informatie over onder meer het Jeugdsportfonds, Kinderopvang Plus, Breecamp Energy, De moestuin, Onbeperkt Dragen, Foto Turmel, Landstede Kinderopvang, De plaatselijke Schaapsherder. Op het terras kunnen deelnemers en familie zittend genieten van het spektakel.

De dag wordt georganiseerd op de parkeerplaats aan de Sportlaan. Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen.

Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle en Travers Welzijn in samenwerking met Stichting CSV’28, School of Selfdefence, Bubbels en Bewonerscommissie Breecamp-Oost.

Kom ook
Politiekids Stadshagen Intro-dag: woensdag 29 juni van 14.00 tot 17.00 uur, parkeerplaats aan de Sportlaan in Breecamp-Oost. Op deze dag is op dezelfde locatie het Breecamp buurtfeest, vanaf 19.00 uur.

 

;