Travers Welzijn is en blijft bereikbaar

Het zijn bijzondere tijden. Wat onvoorstelbaar leek is binnen een paar weken realiteit geworden. Het coronavirus raakt ons allemaal. De komende periode blijven de scholen dicht en wordt ons gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven en sociaal contact te vermijden. Maar juist nu willen wij benadrukken: je bent niet alleen en we doen het met elkaar! We staan immers allemaal voor dezelfde uitdagingen: jong, oud, als gezin of als alleenstaande. Meer dan ooit wordt zichtbaar hoe we allen met elkaar verbonden zijn.

We hebben elkaar allemaal nodig, juist nu. Dus let goed op jezelf, neem de richtlijnen van de overheid in acht. En let ook extra op een ander. Op je buurman of buurvrouw, op ouderen en (kwetsbare) kinderen. Probeer te doen wat nodig is zodat de ander niet vergeten wordt, niet alleen vandaag, maar ook morgen en volgende week. Even een kaartje door de bus, zwaaien door het raam, een belletje voor wat afleiding en een kletspraatje of een appje of je een boodschap mee kunt nemen. We kunnen allemaal van waarde zijn voor elkaar.

Wij vanuit Travers Welzijn zijn in er in elk geval, daar mag je op rekenen. Wij blijven bereikbaar voor iedereen in de Zwolse wijken. Dus weet ons te vinden voor jezelf, je partner, je kind of je buurvrouw. En we kunnen je ook helpen de juiste weg te vinden als je even door de bomen het bos niet meer ziet vanwege alles wat er op je af komt. Bekijk hier wie je waarvoor in welke wijk kunt benaderen.

Ben je op zoek naar concrete hulp of wil je hulp aanbieden? Ga dan naar SamenZwolle. Daar komt alles bij elkaar. Want in Zwolle regelen we het samen!

;