Impacter Zwolle

Bij Impacter kies jij je eigen weg! Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en draagt een steentje bij aan de maatschappij.  

Wat wil je graag leren, waar ben je nieuwsgierig naar, waar krijg je energie van, wat wil je ervaren en wat wil je bereiken? Het kan zijn dat je je wil oriënteren op een nieuw werkveld, of wil onderzoeken wat er bij je past. Maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar meer uitdaging naast school of werk. Of je wilt je inzetten voor een ander of voor een bepaald thema. Misschien heb je wel een droom en wil je de eerste stap zetten, maar weet je niet goed hoe je dat moet doen. 

Zo werkt Impacter

Samen met een coach ga je aan de slag. Gelijkwaardigheid is heel erg belangrijk – Impacter werkt niet voor, maar samen met jou aan datgene wat je wil leren. Na een kennismaking waarin we onderzoeken wat jij belangrijk vindt, gaan we op zoek naar een organisatie, klus of project in de stad. Zo ga je aan de slag met jouw vraag én maak je impact op de samenleving. 

Samenwerken? 

Impacter werkt veel samen met partners zoals onderwijsinstellingen en organisaties in de stad. We werken bijvoorbeeld met studenten van Teachers College Windesheim aan thema’s zoals armoede, milieu en laaggeletterdheid door samen een klus te doenDaarnaast geven we workshops. Wil jij samen met ons impact maken? Bel of mail ons dan voor een afspraak! 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan eens een kijkje op www.impacterzwolle.nl of www.impacterwindesheim.nl.