Feestelijke première van Huppekee peuter-tv in Hedon

Travers Welzijn wil samen met Doomijn en VVE samenwerkingspartners (Prokino, Stadkamer en Sportservice Zwolle) kansenongelijkheid van de jongste bewoners van Zwolle bestrijden. Met een speels, educatief en vernieuwend programma willen ze ouders stimuleren om in de thuissituatie samen met hun kind een digitaal programma te volgen en zo tools aangereikt te krijgen waarmee ze de brede ontwikkeling van hun kind stimuleren. Samen ontwikkelden we videomateriaal voor een serie van 10 afleveringen.

Op 14 december ging de eerste aflevering in première van Huppekee peuter-tv in het bijzijn van wethouder Michiel van Willigen, de betrokken organisaties, de peuters die figureerden en het productieteam in de kleine zaal bij Hedon. “Het ziet er heel erg professioneel uit, het kan zo op de npo!”, reageerde één van de aanwezigen.

De eerste aflevering komt op 16 december online, op de website van SamenKids (via www.huppekee.nl). Daarna komt er iedere twee weken een nieuwe aflevering online. Een aflevering duurt 10 minuten en neemt ouders mee in activiteiten binnen de thema’s bewegen, muziek, taal en knutselen en geven we tips voor activiteiten op locaties voor peuters in Zwolle, zoals de wijkboerderijen.

Volg Huppekee peuter-tv op instagram of facebook.

;