Niet meer speuren naar evenementen voor jongeren!

Blauwhaus heeft een centrale agenda!

Je mening droppen, een initiatief plaatsen en informatie vinden. Dat kon al op jongerenplatform Blauwhaus. Nu kun je er ook activiteiten en evenementen vinden én plaatsen! Zo wordt de deur uitgaan steeds overzichtelijker!

“Ik keek altijd op de losse agenda’s van kroegen en plekken, dat vond ik heel onoverzichtelijk. Ik vind het een mega goede ontwikkeling dat er nu een centrale, overzichtelijke plek is. Hierdoor is het niet meer nodig om te ‘speuren’ naar evenementen maar staan alle evenementen op één plek.” – Hidde (22 jaar)

Uitnodiging voor Zwolse organisaties
Ook voor organisaties is een account op Blauwhaus interessant. Met een account kunnen organisaties reageren op meningen, meningen van jongeren omzetten in initiatieven en agenda-items plaatsen. Zo ben je als organisatie goed zichtbaar en vindbaar voor jongeren, perfect om deze diverse groep jonge Zwollenaren te bereiken. Heeft jouw organisatie een toffe activiteit op de planning? Plaats ‘m op Blauwhaus!

Over Blauwhaus
Jongerenplatform Blauwhaus is het online platform voor Zwollenaren tussen de 14 en 27 jaar die wonen, werken of studeren in Zwolle. Heb jij een mening of een initiatief voor de stad? Wil je weten wat er te doen is in de stad of waar je met je vragen terecht kunt?

Op www.blauwhaus.nl vind en plaats je je mening, reageer je op initiatieven, vind je doorlinks naar handige sites en een agenda voor activiteiten in de stad.

;