Hedon, de kruisbestuiving tussen poppodium en welzijnswerk

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Hedon beschikt o.a. over twee zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren.

Beatbox

Beatbox is dé nieuwe culturele ontwikkelingsplek voor talent uit de hele regio! Beatbox is een laboratorium en ontwikkelplek voor talenten op het gebied van songwriting, performance en muziekproductie. Zwolle is al vele jaren landelijk een smaakmaker op het gebied van jongerencultuur, Hedon Productiehuis, Hedon en Travers Welzijn willen met de realisatie van Beatbox het klimaat voor makers en talenten uit heel Oost-Nederland blijven stimuleren.

Fakkelteit

De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn en Rico in samenwerking met Hedon. Het is een broedplaats waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar met hip hop en met name rap, aan de slag kunnen.
Bij De Fakkelteit word aandacht geschonken aan het ontwikkelen van jong talent en worden kansen gecreëerd voor de jongeren. Een bewustwording van eigen kwaliteiten en een plek voor goed advies en opbouwende kritiek. We zijn constructief bezig met het schrijven van teksten, het beluisteren van elkaars werk en het samen werken aan projecten. Het is onze bedoeling om jongeren te stimuleren en een nieuwe impuls te geven aan de Zwolse hip hop scene.

De Fakkelteit vindt plaats op elke maandag- en woensdagavond van 18:00 tot 21:30 in Beatbox. Iedereen is welkom!