Fietstocht georganiseerd door Doomijn en Travers Welzijn

Fietsweek Zwolle

Doomijn en Travers Welzijn (beide onderdeel van Travers) organiseren een fietstocht voor het hele gezin. De week van 19 september 2016 staat in het teken van de Zwolse Fietsweek. Hoe kun je daar nou beter aan meedoen, dan met een rondje door een deel van Zwolle te fietsen!

Je fietst langs locaties van Travers waar activiteiten worden georganiseerd. Travers heeft verschillende soorten locaties. We hebben een leuke selectie voor de fietstocht gemaakt. Zo kom je langs een speelveld bij kinderopvanglocaties, ga je een kijkje nemen bij de dieren bij een wijkboerderij en kun je meedoen bij een activiteit van een jongerencentrum. Leuk voor het hele gezin!

De fietstocht is op woensdagmiddag 21 september. De start is tussen 14:00 en 15:00 uur aan De Drijber, (Burgermeester Drijbersingel 11) en zal ongeveer 11 km zijn. Bij de start worden routekaarten uitgedeeld, dit is tevens de stempelkaart, ben je bij alle locaties geweest en is je kaart vol? Lever je kaart dan weer in bij de finish, die is ook weer aan De Drijber.

Nu al enthousiast en wil je weten waar de route langs gaat? Kijk hier voor de route in GoogleMaps.
Houd ook facebook in de gaten.

;