Zwolse Stadscamping biedt 15 gezinnen een ontspannen vakantie

De Zwolse Stadscamping is er voor 15 gezinnen voor wie een weekje op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Dat kan doordat de financiële middelen er niet zijn maar er kunnen ook andere redenen zijn. Wat wij willen met de Stadscamping hopen te bereiken is dat de campinggasten een relaxte week zonder zorgen en vooral met heel veel plezier hebben. Hoe mooi is het als een kind na de vakantie op school kan vertellen wat voor leuke dingen hij/zij heeft beleefd!

De gezinnen zijn van vrijdag 29 juli tot en met 5 augustus 2022 welkom om op de camping vakantie te vieren. De tent staat klaar, voor het avondeten wordt gezorgd en de vakantiegangers hoeven zich ook niet te vervelen: er zijn leuke activiteiten voor jong en oud.

Aanmelden

Ken je gezinnen die gebruik willen maken van de Zwolse Stadscamping? Of zie je jouw eigen gezin al kamperen op de camping? Dan vragen we je om hun contactgegevens te mailen naar stadscamping@travers.nl. We gaan met alle aangemelde gezinnen in gesprek, waarin wij vertellen wat de Stadscamping inhoudt en wat de gezinnen kunnen verwachten. Ook verwachten wij enkele zaken van de gezinnen. Denk hierbij aan corvee en een aantal huisregels.

Wij vragen geen deelname kosten van de gezinnen. Via diverse fondsen hebben wij subsidie gekregen om de Stadscamping te organiseren.