Aanmelden Expeditie Wijs
#editie zomervakantie 2023!

Met Expeditie Wijs gaan kinderen (groep 3 t/m 6) tijdens hun vakantie op expeditie! Door mee te doen aan diverse activiteiten ontdekken de kinderen hun talenten, ontwikkelen ze zichzelf en gaan ze met een grote glimlach weer naar huis!


Voor wie?

Expeditie Wijs is een leerzaam en boeiend programma voor kinderen uit (de huidige) groepen 3 t/m 6 die door corona (extra) achterstand hebben opgelopen.

Wanneer?
Editie zomervakantie vindt plaats in de eerste drie weken van de zomervakantie; van 24 juli t/m 10 augustus. Deze weken vindt Expeditie Wijs plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 14.30 uur.

Waar?
Er zijn twee locaties:

– Jongerencentrum ReZet (Zwolle-Zuid)
– Basisschool De Toonladder (Holtenbroek)

Per locatie is er plek voor maximaal 28 kinderen.

Programma
Expeditie Wijs bestaat uit een mix van een taalrijk aanbod, vrij spel en de zogenoemde Expedities waarbij kinderen hun talenten kunnen ontdekken en kennismaken met nieuwe activiteiten. Zo is er aandacht voor zowel de cognitieve en executieve ontwikkeling als de sociaal-emotionele ontwikkeling. De kinderen worden begeleid door professionals en studenten. Het programma is in samenwerking met het onderwijs tot stand gekomen.

Aanmelden
Aanmelden kan via school of het sociaal wijkteam; zij kunnen kijken of Expeditie Wijs bij jouw kind past.

Zijn er kinderen die je kent die in aanmerking komen voor Expeditie Wijs? Je kan ze – met goedkeuring van de ouder(s)/verzorger(s) – aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.*
Deelname is gratis. Het is alleen mogelijk om kinderen voor het totale programma aan te melden.

* Er is beperkt plek en aanmelding is geen garantie van deelname. U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Vragen?
Neem contact op met Annebé van den Engel, projectleider

E-mail: a.vdengel@travers.nl
Mobiel: (06)  3871 7801


Aanmelden

  • Gegevens van de aanmelder

  • Gegevens van het kind

Lees meer over Expeditie Wijs