Op expeditie!

Met Expeditie Wijs gaan kinderen tijdens hun vakantie op expeditie! Door mee te doen aan diverse activiteiten ontdekken de kinderen van 6 tot 9 jaar hun talenten, ontwikkelen ze zichzelf en gaan ze met een grote glimlach weer naar huis!

Voor wie?

Expeditie Wijs is er voor kinderen in het onderwijs die door Covid-19 extra ondersteuning en aandacht nodig hebben op cognitief, executief, sociaal en/of emotioneel vlak.

Waar en wanneer?

De activiteiten worden tijdens de schoolvakanties op verschillende locaties in Zwolle georganiseerd. Per locatie is er ruimte voor twee groepen met maximaal 15 kinderen.

Expeditie Wijs wordt uitgevoerd door Travers Welzijn in opdracht van gemeente Zwolle en vindt plaatst in iedere vakantie vanaf de zomervakantie ’22.


Basisschoolkinderen genieten van eerste editie Expeditie Wijs

Wat was het fijn! De eerste editie van Expeditie Wijs editie zomervakantie zit erop! In LevelZ in Stadshagen en in het Huis van Kansen in Holtenbroek deden in totaal 33 kinderen mee aan allerlei activiteiten zoals samen lezen, een bezoek aan de Sassenpoort en spelletjes met robots bij Stadkamer. Wethouder Michiel van Willigen sloot deze eerste editie officieel af op vrijdag 26 augustus bij LevelZ.

Lees het nieuwsfeit en bekijk de foto’s >

Deze dienst omvat de volgende thema's