Op expeditie!

Met Expeditie Wijs gaan kinderen tijdens hun vakantie op expeditie! Door mee te doen aan diverse activiteiten ontdekken de kinderen van 6 tot 9 jaar hun talenten, ontwikkelen ze zichzelf en gaan ze met een grote glimlach weer naar huis!

Voor wie?

Expeditie Wijs is er voor kinderen in het onderwijs die door Covid-19 extra ondersteuning en aandacht nodig hebben op cognitief, executief, sociaal en/of emotioneel vlak.

Waar en wanneer?

De activiteiten worden tijdens de schoolvakanties op verschillende locaties in Zwolle georganiseerd. Per locatie is er ruimte voor twee groepen met maximaal 15 kinderen. De kinderen kunnen in de eerste en de twee laatste weken van de zomervakantie meerdere dagen per week mee doen.

Editie zomervakantie vindt plaats in de eerste en twee laatste weken van de zomervakantie, van 20-22 juli, 15-19 augustus en 22-26 augustus.

Programma

9.30-10.00 uur | Inloop met ouders
10.00-12.00 uur | Taalrijk programma-aanbod
12.00-13.00 uur |  Lunch, vrij spelen
13.00-16.30 uur | Op reis, programma in de stad (in de wijk/buurt van de school)
16.30-17.00 uur | Dagafsluiting met ouders

Expeditie Wijs wordt uitgevoerd door Travers Welzijn in opdracht van gemeente Zwolle en vindt plaatst in iedere vakantie vanaf de zomervakantie ’22.

Leerlingen aanmelden

Zijn er leerlingen in jouw klas of school (groep 3 of 4) die in aanmerking komen voor Expeditie Wijs? Je kan ze – met goedkeuring van de ouder(s)/verzorger(s) – aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.* Aanmelden kan tot woensdag 8 juni! Vol = Vol. Wij nemen na ontvangst van de aanmelding contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met Annebé.

*Het is alleen mogelijk om leerlingen voor het totale programma aan te melden.

Werk jij mee aan Expeditie Wijs?

Studenten

Expeditie Wijs zoekt proactieve en zelfstandige studenten die in deze zomervakantie activiteiten willen ondernemen met kinderen van 6 t/m 8 jaar.

Vind je het leuk om je in te zetten voor de ontwikkeling van Zwolse kinderen én ben je beschikbaar in de periode 20-22 juli, 15-19 augustus en/of 22-26 augustus*? Stuur dan een mailtje of appje met jouw motivatie naar Annebé van den Engel via a.vdengel@travers.nl of 06 – 3981 6381. Als je voor 27 mei reageert nemen we jouw aanmelding mee.

*Je bent minimaal één van de drie weken beschikbaar en je ontvangt een vergoeding van € 10 per uur.


Professionals

Ben jij net afgestudeerd, in between jobs of heb je ruimte over naast jouw huidige activiteiten? Heb je ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd 6 tot en met 9 jaar? Kom werken bij Expeditie Wijs #editie zomervakantie!

We zoeken professionals die in de eerste en de twee laatste weken van de zomervakantie (samen met studenten) een groep kinderen willen begeleiden tijdens activiteiten. Je hebt ervaring binnen het sociaal, pedagogisch en/of didactisch domein. Vanuit enthousiasme en positiviteit weet je kinderen mee te krijgen tijdens de activiteiten. Iedereen telt mee!

Vind je het leuk om je in te zetten voor de ontwikkeling van Zwolse kinderen én ben je beschikbaar in de periode 20-22 juli, 15-19 augustus en/of 22-26 augustus*? Stuur dan een mailtje of appje met jouw motivatie naar Annebé van den Engel via a.vdengel@travers.nl of 06 – 3981 6381.

Deze dienst omvat de volgende thema's