Wil je graag stappen maken in jouw ontwikkeling? De trajectcoaches van Travers Welzijn helpen je bij het vinden van een plek die bij je past en waar je ervaring op kan doen, ontdekken wie je bent, wat je nou eigenlijk wil en waar je talenten liggen, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

“Door weer iets te doen waar ik zin in heb, merk ik dat ik op andere gebieden ook ben gegroeid” – deelnemer trajectcoaching

Ontdek jouw talenten en valkuilen

Na een kennismakingsgesprek met één van onze coaches waarin je vertelt over jouw situatie, bespreken jullie of een coachingstraject iets voor jou is. Lijkt het je wat en ben je gemotiveerd jezelf te ontwikkelen? Dan ga je met je coach op zoek naar een plek of organisatie in Zwolle die bij jou past. Op deze plek ga je ervaring op doen en zo leer je jezelf en je talenten (en je valkuilen) steeds beter kennen.

“Het maakt me niet zoveel waar je vandaan komt en waar je naar toegaat, als je er zelf maar achter staat” – Trajectcoach Koos

Tussendoor heb je regelmatig contact met jouw coach. Wat jij wil leren of ontwikkelen staat centraal. Jouw coach is er voor jou, om te bespreken wat er al goed gaat en ook als het niet meteen lukt. Dan is het fijn als er iemand voor je is die écht naar jou luistert en op wie je terug kan vallen.

“Zonder druk en vanuit ontspanning is er echt meer mogelijk” – Trajectcoach Ben