Samen de buurt versterken!

Iedereen vooruit, de buurt versterken we samen! Dat is het motto van het wijkgerichte welzijnswerk van Travers Welzijn.

Wij vinden het belangrijk dat het fijn wonen is in jouw wijk. Samen met de buurt willen we er iets moois van maken en zorgen dat mensen naar elkaar om kijken. We ondersteunen buurtbewoners die iets willen organiseren in de wijk. We denken mee en helpen bij het vinden van oplossingen. Wij zijn van mening dat bewoners in een wijk als geen ander weten welke vraagstukken er spelen en hoe deze het best opgelost kunnen worden. We zijn geregeld op pad in jouw wijk dus spreek ons gerust aan. Of dat nu met een vraag, een idee of gewoon zomaar is. Omdat we de organisaties, stichtingen en verenigingen in de wijk kennen, kunnen we vaak verbindingen leggen waarmee jij verder komt.

Help je mee?

Wil je iets veranderen in jouw wijk of buurt? Lijkt het je goed om meer contact met buren te hebben? Wil je iets voor een ander betekenen, maar weet je niet waar je kunt beginnen? Maak je je zorgen over je buren, de straat of jouw wijk? Heb je een leuk idee en zoek je buurtgenoten om er samen mee aan de slag te gaan?

Voor deze en andere buurtzaken kun je contact opnemen met buurt- of opbouwwerkers in jouw wijk. Zij zijn in je wijk te vinden en staan klaar om jou en jouw buren verder te helpen.